Rehnsgatan 24
+46 70 410 88 46
info@zarashalsofokus.com

Om oss

Zaras hälsofokus för både kropp och själ

Under år 2021, tog Zara det betydelsefulla steget att grunda företaget Zaras Hälsofokus. Denna uppstart föddes ur hennes personliga erfarenhet av att uppleva en påtaglig förbättring i sin livskvalitet som en direkt konsekvens av LPG-behandling. Denna banbrytande metod för skönhets- och hälsovård spelade en avgörande roll i hennes liv och inspirerade henne att dela denna positiva upplevelse med andra.

LPG-behandling, även känd som Endermologie, har visat sig vara en effektiv teknik för att öka välmåendet, minska celluliter, förbättra cirkulationen och främja lymfatisk dränering. Zara upplevde dessa fördelar för första gången och fann att det inte bara förbättrade hennes fysiska välmående utan även hennes självförtroende och livskvalitet.

Med sitt företag, Zaras Hälsofokus, strävar Zara efter att dela fördelarna av LPG-behandling med andra och erbjuda dem en möjlighet att förbättra sitt utseende och välmående. Genom att fokusera på hälsa, välbefinnande och skönhet har Zara skapat en plattform som inte bara syftar till att förändra människors yttre, utan också att stärka deras inre självförtroende och självkänsla. Hennes personliga erfarenhet och passion för LPG-behandling har drivit henne att dela denna metod med andra och inspirera en hälsosammare och självsäkrare livsstil.

Teamet:

Zara

Diplomerad LPG-terapeut

Elin

Diplomerad LPG-terapeut

Hera

Diplomerad LPG-terapeut

Sandra

LPG-terapeut

Farinaz

Diplomerad Insculpt terapeut